Samen van de zon profiteren  Volg ons op facebook  Ik doe mee!

Zonnedak PermessMultistiq International

Vermogen: 349.965 Wp
Postcodes: 74xx, xxxx

"We hopen dat meer daken op bedrijventerrein met panelen van Hof van Twente op Rozen belegd worden: goed voor ons, goed voor de inwoners."

Dak PermessMultistiq

Bij PermessMultistiq International aan de Enterseweg 7 in Goor zijn vooralsnog bijna 982 zonnepanelen van elk 355 Wp geplaatst. Het dak biedt plaats voor nog eens ruim 400 panelen. Deze gaan we in plaatsen, zodra het bedrijf een aantal obstakels van het dak heeft verwijderd. Hopelijk is dat voor de zomervakantie 2020.

Permess MultiSTiQ Netherlands is een internationale leverancier van diverse Textiel doeken. Het is een volledig gemoderniseerde productieorganisatie die vrijwel elke technologie in huis heeft voor het behandelen en bedekken van diverse substraten zoals textiel, papier en folie. Directeuren Mark de Beurs en Evert Jan Berenpas stellen het dak graag ter beschikking aan onze coöperatie. Zij vinden het jammer dat veel dergelijke grote daken nog niet benut worden voor zonenergie. Investeren in panelen laten zij graag aan Hof van Twente op Rozen over. De dakvergoeding, en in hun geval daar boven op de aanzienlijke besparing op de variabele leveringskosten, levert als eigen vermogen meer op dan zelf investeren met SDE-subsidie.