Samen van de zon profiteren  Volg ons op facebook  Ik doe mee!

Lid worden

Je profiteert als lid van onze Coöperatie van een aantrekkelijke korting op je energienota zodra we een volgend dak met panelen hebben belegd. Dat zal het dak van PermessMultistiq aan de Enterseweg 7 in Goor zijn. Er liggen reeds bijna 1.000 panelen van onze coöperatie, maar er kunnen er nog wel een paar honderd bij! We geven opdracht tot plaatsing van extra panelen zodra zich weer een aantal huishoudens als nieuw lid heeft aangemeld.

DUS: Hoe sneller mensen zich aanmelden als lid, des te sneller we nieuwe zonnedaken aanleggen en samen profiteren van de zon! 

Een lidmaatschap verplicht je alleen stroom af te nemen van een energiebedrijf dat de Regeling verlaagd tarief energiebelasting (RVT) uitvoert. Dat zijn onderstaande bedrijven.

Als lid kun je ervoor kiezen energie af te nemen via Hof van Twente op Rozen | om of klant te blijven bij een van de andere onderstaande energiebedrijven. Hieronder hebben we de twee opties uitgewerkt.

Lid worden en klant worden van ons eigen energiebedrijf

Om hvtor

om | nieuwe energie is het coöperatief energiebedrijf waarvan we samen met circa 40 andere lokale energiecoöperaties eigenaar van zijn. Je voordeel van 5 cent per kWh wordt bij jouw jaarafrekening energie uitgekeerd. Je hoeft daarvoor zelf niets te doen. 

Als je als lid van Hof van Twente op Rozen klant wordt van om, dan profiteer je bovendien van € 30 korting op de vaste leveringskosten stroom en gas. Overigens zijn de tarieven van om zonder deze kortingen al concurrerend.

Voorbeeld: Je verbruikt 4.000 kWh stroom. Als lid van onze Coöperatie heb je een voordeel van 85% * 4.000 kWh * 5 cent = € 170 per jaar. Als je als klant van om stroom en gas afneemt, krijg je bovendien € 60 korting op de vaste leveringskosten. Je totale voordeel is € 230 per jaar (ten opzichte van het aanbod van om op  Independer of Wise Nederland).
De eenmalige inleg is 85% * 4.000 * 1 cent = € 34 euro.

1. Eerst aanmelden als lid 2. Daarna aanmelden als klant van om

Lid worden en klant blijven bij een ander energiebedrijf

Maatschappijen

Bovenstaande energiebedrijven voeren de RVT ook uit. Als je stroom afneemt van een van deze energiebedrijven, dan leveren wij dat bedrijf een zg. Ledenverklaring waardoor je de energiebelasting over het door ons vermelde aantal kWh bij jaarafrekening terug krijgt. Dat is 12 cent per kWh. Als Coöperatie brengen we daarvan 9 cent bij jou in rekening voor dekking van onze financierings- en exploitatiekosten, zodat je een voordeel van 3 cent per kWh overhoudt. 

Voorbeeld: Je verbruikt 4.000 kWh stroom. Als lid van onze Coöperatie heb je een voordeel van 85% * 4.000 kWh * 3 cent = € 102 per jaar  (t.o.v. het aanbod op prijsvergelijkingssites).
De eenmalige inleg is 85% * 4.000 * 1 cent = € 34 euro.

1. Lid worden